Friday, April 13, 2012

cuti mid sem

assalammualaikum...(lai, lai...sayang sama saya)
kawan aku tanya kalau jodoh kau dengan orang gemok, tak encem ko nak buat aper?
aku : kalau jodoh tuh dah tertulis untuk aku. reda la.takkan ko nak aku cabut tulang rusuk aku, kasi pulang kat die balik?
'boleh ker? ==''
uh! di kesempatan tumpang line wifi di rumah orang nie, aku kene taip cepat-cepat sebelum bapak dia balik.
ok2.mari start celita sikalang..
cuti-cuti ini banyak pengalaman menarik aku dapat dan cuti kali ni memang bermakna bagi aku. antara pengalaman yang aku dapat ialah :
a. tangkap lipas guna tangan
b. masak ikan goreng masuk dengan jari-jari sekali ke dalam minyak panas
c. bertengkar dengan abang aku tentang 'isu kepak ayam'.
d. pergi kedai runcit confident tegur member. padahal bukan.
e. aku suka jacob.
aku bajet sebelum cuti aku nak pergi berkelah bersama family...tetapi yang terjadi ialah ini :
ibu : angah duk umah belender cili ye. balik keje ibu nak masak.
along : dik. sapu sampah depan umah.
ngan asigment pending semuanya.... ==''.
seriously percutian ini sangat menarik.
nie jacob.hahahaha.
~psiko~
p/s : bapak kawan aku dah balik. jadi nie jela citernye.

1 comment:

fana fahana said...

yow!!! tabah je la cuti lu mcm tu der~~
guwa pny asment pn pending....